TICKETS DE KAT IN DE KELDER


Update: de voorstellingen van zaterdag 23 maart zijn uitverkocht.
Aangezien we de maximumcapaciteit van de zaal niet wensen te overschrijden en het comfort van alle toeschouwers willen verzekeren is het niet langer om tickets voor deze voorstelling te reserveren. Alvast bedankt voor het begrip.

___

Sinds dit jaar bieden we je de mogelijkheid om je tickets meteen online te betalen via onze webshop door hieronder op 'tickets bestellen via online betaling' te klikken. We werken hierbij samen met onze partner TicketGang zodat je veilig tickets kan bestellen via alle gekende online betaalmiddelen (Bancontact, Maestro, VISA, Mastercard & American Express). 

Een ticket voor de voorstelling kost 10 euro per persoon inclusief servicekosten en zoals steeds is er vrije stoelkeuze dus is het aangewezen om tijdig naar de voorstelling te komen. Vanaf 19u kan je alvast terecht in onze zaal en foyer voor een hapje en drankje.

Daarnaast kan je online meteen ook een ticket voor een drankkaart van 10 euro aankopen voor onze foyer als je wil zodat je deze niet meer aan de kassa dient te kopen op de avond zelf. Een drankkaart is bovendien voordeliger dan afzonderlijke drankjetons van 1 euro want voor een drankkaart betaal je 10 euro maar krijg je 11 euro waarde in ruil (10 euro + 1 euro bonus).

Na jouw bestelling ontvang je jouw ticket(s) voor de voorstelling en/of drankkaart meteen via e-mail. Elk ticket bevat hierbij een QR-code die gescand zal worden bij het binnenkomen van de zaal. Jouw ticket(s) afprinten is niet nodig aangezien we kunnen scannen vanop jouw smartphone en je ontvangt dan ook meteen je eventuele drankkaart(en) in ruil voor je drankkaartticket(s).

We raden je aan om je ticket(s) en drankkaart(en) online te bestellen aangezien dit de snelste en eenvoudigste manier is maar mocht dit om de één of andere reden niet lukken is het alvast mogelijk om toch tickets te reserveren en op de avond zelf met cash of een Koe-Pong van de gemeente Pepingen (enkel voor -26 jarigen) aan de kassa te betalen. Hiervoor dien je hieronder op 'tickets reserveren en betalen aan de kassa (cash of Koe-Pong)' te klikken. Zo ben je alvast zeker van jouw plaats.

 

Tenzij de voorstelling uitverkocht is, kan je verder steeds reserveren tot 15u op de dag van de voorstelling.

 

Tot slot is het ook mogelijk om zonder reservatie naar de voorstelling te komen en een ticket aan de kassa te kopen indien de voorstelling nog niet uitverkocht is maar mensen met een reservatie zullen vanzelfsprekend voorrang krijgen om als eerste plaats te nemen in de zaal. Alvast bedankt voor het begrip.


Update: de voorstellingen van zaterdag 23 maart zijn uitverkocht.
Aangezien we de maximumcapaciteit van de zaal niet wensen te overschrijden en het comfort van alle toeschouwers willen verzekeren is het niet langer om tickets voor deze voorstelling te reserveren. Alvast bedankt voor het begrip.

 

 VRAGEN?

Bij eventuele vragen over het online aankopen van tickets via de TicketGang webshop kan je op deze pagina terecht. Mocht je toch nog problemen ondervinden of je hebt andere vragen of opmerkingen dan kan je ons steeds via e-mail (cantimpre@hotmail.com) contacteren en dan helpen we jou graag verder.