In maart brengen we de komedie 'De kat in de kelder' op de planken!


Tickets kan je via deze pagina bestellen en meer info over onze voorstelling vind je hieronder:

 

___________________

 


Auteur: Pol Anrys

Regie: Philippe Hemelsoet

 

Spelers: Dirk Agneessens, Emmanuelle Blockx, Karel De Coster, Diane Derwael, Dylis Melkebeke, Didier Nerinckx, Martine Niels, Germaine Pouillon & Dennis Van de Moortel

 

Speeldata:

 📅 Vrijdag 15 maart 2024

 📅 Zaterdag 16 maart 2024

 📅 Vrijdag 22 maart 2024 

 📅 Zaterdag 23 maart 2025

 

Elke voorstelling start stipt om 20u.

Locatie: Zaal De Kring - Kareelstraat 11, 1674 Bellingen (Pepingen)


Tickets: 10 euro en online te bestellen via onze ticketpagina of met cash of een Koe-Pong te betalen aan de kassa

Foyer:
 
open vanaf 19u en het is mogelijk om samen met uw ticket(s) één of meerdere drankkaarten op voorhand te bestellen voor in onze foyer (€ 10/drankkaart) via onze ticketpagina. Je ontvangt dan jouw drankkaart(en) meteen aan de kassa en zo vermijd je wachtrijen aan de kassa waar je drankjetons en drankkaarten kan kopen. 

 

 

Korte inhoud: 

Commandant Evarist Tanghe laat, zeer tegen de zin van zijn zure zus Serafine, het kansarme gezin De Cat in de kelder van zijn huis wonen terwijl ze wachten op hun nieuwe sociale woning.

Vader Felix, moeder Sylvia, dochter Kim en grootmoeder Madeleine trekken aanvankelijk met tegenzin bij de commandant in, maar dat slaat helemaal om wanneer ze een interessante ontdekking doen.

Felix denkt de oplossing voor alle financiële problemen gevonden te hebben maar het wordt een hachelijke onderneming die leidt tot hilarische situaties waarin dode katten, dolle grootmoeders, verliefde aanbidders en op hol geslagen boren een hoofdrol opeisen...


Zal de familie De Cat een uitweg vinden uit hun benarde situatie ? Ontdek het op onze voorstellingen op vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart!

 

Aarzel tot slot niet om onze Facebookpagina en Instagrampagina te volgen voor een blik achter de schermen en graag tot dan!